Guldstjärnan årets serviceperson 2019

Emil Öberg - Guldstjärnan årets serviceperson i Krokoms kommun 2019
Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter

Stort tack till alla som tyckt att jag var värd en röst! 😁 Detta gör att man håller motivationen uppe, åter igen tack!

Motivering:

Med enastående servicepersonlighet och med stort entreprenörskap har den här personen valt att satsa på sitt företag där han själv vill verka och bo.
Han erbjuder sina kunder ett stort utbud av tjänster, ett brett kunnande, och levererar alltid med ett glatt humör.
En ung person som visar att allt är möjligt när man följer sina drömmar.

Krokoms kommun

Nominering:

Som nittonåring hade Emil sparat ihop till sin första hjul­lastare och blev egen före­tagare i Åkersjön/Vallrun. Emil ställer upp med allt från entreprenad, bemanning och lantbruk till vinter­väghållning och fastighets­underhåll. Med hög service och ett glatt humör ställer han upp på allt han bara hinner.

Krokoms kommun

Läs mer om kvällen och övriga vinnare här > Krokoms Guldkväll 2019Ett stort och stolt GRATTIS till vår älskade Emil Öberg // Öberg Gruppen AB som blev Årets Service­person 2019 i Krokoms kommun 🎉 Motivering: ”Med enastående servicepersonlighet och med stort entreprenörskap har den här personen valt att satsa på sitt företag där han själv vill verka och bo. Han erbjuder sina kunder ett stort utbud av tjänster, ett brett kunnande, och levererar alltid med ett glatt humör. En ung person som visar att allt är möjligt när man följer sina drömmar.”Jag vet ingen som jobbar hårdare eller mer plikttroget. Alltid tidiga morgnar sedan du var liten och jobb tycks du hitta vart du vänder dig. Sådan har du alltid varit ända sedan din första gräsklipparfirma då din bokföring hade pärmar av wellpapp. Och redan när du bara var en tummetott hög och satt i bakåtvänd bilstol hade du koll. ”- Finns det bensin mamma? – Har du med dig din väska?” Du har påmint och räddat mig så många gånger 🤣❤️Så vi konstaterar åter att allt är inte utflyttning och nedläggning i glesbygden – det finns unga som satsar på motsatsen utan att det finns ekonomiskt stöd att få, bara eget hårt arbete. Lärorika timmar under uppväxten i pistmaskingaraget och lastmaskinen tillsammans med Sven-olof Råberg gav ambitionen att bli snöröjare & lastmaskinist och 2015 gjordes planen upp att köpa lastmaskinen. Många timmars arbete efter skolan och på helger ledde till bankinsatsen och vid studenten från Transportlinjen på Fyrvalla Jämtlands Gymnasium 2017 blev köpet klart. Ikväll fick du utmärkelsen Årets Serviceperson och vi önskar dig allt gott i framtiden ❤️ Mor & Far#Åkersjön #Vallrun #Ansättfjällen #Krokom #Jämtland

Publicerat av Pernilla Öberg Fredag 4 oktober 2019

Senaste inläggen

oktober 2019
M T O T F L S
« sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Just nu på Facebook

Kommentera >

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.